Til min mor

For fjorten dage siden var min kære mor forbi matriklen. Hun bad mig hjælpe hende med at finde en opskrift på et sjal, som hun kunne strikke og straks fandt jeg Haruni'en frem. Linket er til Ravelry, hvor opskriften ligger gratis. Jeg kan kun anbefale dig at melde dig ind - det er ganske gratis - dog ikke i det medfølgende garnforbrug ;o). Jeg har længe har kredset omkring opskriften, men ikke er kommet i gang, da jeg var i tvivl om, hvilket garn jeg skulle benytte.

Min kære mor mente dog at sjalet med de 14 siders engelsk strikkeopskrift var for meget, så i stedet blev det til et candleflame sjal, hvilket viste sig at passe perfekt til hendes medbragte garn. Som en indskudt sætning fik hun da lige nævnt, at jeg da meget gerne måtte strikke sådan et til hende...

Et par dage gik - og jeg tænkte: ja hvorfor dog ik' - Jeg gravede ned i gemmerne af garn, som min mor selv har doneret, og her er hvad der fremkom efter en uges strik:

Haruni til min mor 1
Haruni til min mor 2
Haruni til min mor 3

Værsågod mor, men så må du altså også selv komme og hente det! :dance:

Kommentarer

Uh hvor er det flot dette sjalkunne du ikke skrive hvor jeg kan finde det henne?

MVH 

Hanne

Utrolig smukt - og lækker farve!!! Heldig mor du har dér... Men fjorten siders opskrift siger du?!? Lidt af en udfordring!

Kh, Anja

Føler mig rig med sådan en datter. Glæder mig til at se det i virkeligheden.

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.