Stilhed, striber og strømper

Ok ja indrømmet - jeg kan vist godt lide striber...

Her har været meget stille i alt for lang tid, men der har dog været en årsag. Jeg har været på webprogrammeringskursus og har konstateret, at jeg da vist godt kunne programmere hjemmesider i forvejen, men spændende og lærerigt var det nu alligevel.

Og strikket fik jeg i toget frem og tilbage hver dag. Så meget at jeg fik strikket en hel cardigan, og så blev mine bistrømper færdige. Billederne af cardiganen følger, men her er et af de færdige strømper.

Færdige bistrømper

Som sædvanligt fik jeg ikke strikket to på en gang, hvorfor den ene strømpe selvfølgelig er blevet en anelse længere end den anden - sur mås. Til gengæld havde jeg dog lige præcis garn nok til at blive færdig - kun en lille bitte dunte er i overskud. Hvor heldig har man lov at være?

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.