Gå til hovedindhold

Min arbejdsplads

Indsendt af KnittingDane ,

Her et lille kig på min arbejdsplads. Mon ikke naboerne og forbipasserende tænker sit, når jeg står der på en stol med et kamera om nakken og tager billeder lige ned i vindueskarmen?! Men det er nu en gang her, jeg finder det bedste lys i huset - so be it - lidt tosset har man vel lov at være :D

Thumbnail

Kommentarer

Profile picture for user KnittingDane
KnittingDane

Som svar til af Katja

Hej Katja

Det er heller ikke altid lige let at tage billederne. Det er nogle pænt sjove stillinger jeg af og til kommer ud i ;) og det bliver ikke bedre når det er selfies der skal tages. Mon ikke jeg fremstår som pænt selvglad, når jeg står derude på trappen gang på gang og tager billeder af mig selv :tihi:

Ved artiklen om retstrik www.paapinden.dk/strik/retstrik måtte jeg få hjælp af min datter, da der skulle bruges to hænder til at holde strikkeprøven. Så er der jo ikke mange hænder tilbage til kameraet, hvis ikke jeg kan få hjælp.
Videokameraet har jeg tidligere haft opklodset på en stak ordbøger foran mig. Nu har jeg dog fået et lille stativ der gør det en del nemmere. Men det vigtigste i sidste ende er lyset. Det skal helst være dagslys, og ikke direkte. Så en overskyet dag med let skydække er det bedste i strikkehensyn :D

man, 03/03/2014 - 17:50 Permalink
Anne Holtegård

Det er rigtigt drilagtigt... det med lyset. Tidspunkt på dagen, vejret, verdenhjørnerne...

Jeg har heldigvis "trofæhjørnet" i udestuen. I vinklen mellem glasvinduerne, hvor vinduerne når ned til gulvet. Der er -næsten - altid lys nok. Selvom denne vinter har været særdeles fotografisk udfordrende!

Jeg sætter gemalen til at fotografere når jeg skal have fotos "med indhold". Det med kamera og spejl er bare akavet!

Godt du har fået et stativ, det er en stor hjælp.... Næste ønske er måske en fjernbetjent udløser?
Stikkefotohilsner. Anne

tir, 04/03/2014 - 23:53 Permalink

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.