LUSH Cardigan

Jeg lovede mig selv at gå i gang med et nyt projekt inden året rigtigt tog sin begyndelse. Hverdagen har det med at æde alle de ledige stunder op inden de næsten opdages, så derfor var det essensielt at maskerne blev slået op inden hverdagen ramte.

Det lykkedes.

Endnu en cardigan selvfølgelig - min favoritbeklædning, hvis ikke I allerede havde opdaget det. Denne gang en LUSH Cardigan af Tin Can Knits. Igen Blackhill Højlandsuld fra garnudsalg to tråde på pind 4,5 mm. Strikkefasthed 20 masker pr. 10 cm.

Jeg nåede så ikke lige at overveje, at opskriften fordrede blokning af dele undervejs og opsamling af adskillige masker kort efter opstart. Ikke ideelt til et projekt der er tiltænkt tankeløs strik til ren og skær afslapning. Opskriften begynder midt på ryggen med usynligt opslag. Herfra strikkes der først den ene retning og derefter den anden. Efterfølgende kommer blokningen inden der skal samles stakkevis af masker op.

Men selv denne udfordring nåede jeg også inden arbejdslivet trådte ind i hverdagen. Se bare her:

Kommentarer

Rigtig flot cardigan! Jeg ville ønske jeg turde kaste mig ud i den slags projekter, men her står den mest på sokker (to ad gangen fra tåen og op), så bladmønster og start i midten er lige i overkanten. Men Er der en let og eventuelt hurtig begynderopskrift på en cardigan, som du kan anbefale, så jeg kan komme lidt videre?

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.