Kastanjer og strømper

Disse sokker har været lææænge undervejs. Rent faktisk har jeg strikket på dem, lige siden kastanjerne på Kongevejen sprang ud. Det er nemlig dem, der har givet inspiration til mønsteret.

I foråret kunne jeg ofte spottes vandrende med strikketøjet i hånden og blikket rettet stift mod kastanjeblomsterne ude foran børnenes skole. Et eller andet skal man jo få tiden til at gå med, mens man venter på at klokken ringer.

Thumbnail

Men så var det jo lige, at der kom etableringen af en lille friskole i byen i vejen. Sådan en ting tager tid, og strømperne røg lidt i baggrunden, mens møderne tog til i styrke. Et par huller blev dog fundet undervejs, og faldet af kastanjer har mindet mig om, at nu må de gerne blive færdige.

Thumbnail

Jeg fattede pindene og mangler således nu kun skaftet på anden strømpe. Den danske opskrift er skrevet og sendt til gennemlæsning og så snart den engelske oversættelse er i hus, kommer opskriften op :)

Kommentarer

Hvor er de fine. Det er let at se at det er kastanieblomsternes "lys", der gengives i mønsteret. Den opskrift glæder jeg mig til.

Mvh Vibeke

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.