Jeg ved hvor der findes en have så skøn

Ja jeg ved godt, at dette er en strikkeblog og ikke en haveblog, men er der et sted jeg elsker at strikke, så er det her. Mine bedsteforældres have. Det er simpelthen det skønneste sted. Jeg kan forsvinde helt væk når jeg trisser rundt og kigger blomster. Og dyrelivet er ligeså fantastisk. Masser af egern og småfugle, så man er helt væk i fuglesang. Pt. er der unger i fuglekassen på terassen, så her høres også de spæde fuglepip fra kassen hver gang musvitten kigger ind til sine unger. Her et lille kig, som dog kun viser en brøkdel af haven.

Stenen med soluret inspiceres som det første ved hvert besøg.

Oldehave 1
Oldehave 2

Ragnamusen kunne ikke dy sig og plukkede et par blomster.

Oldehave 4
Oldehave 5

Og så de smukke meconopsis

Oldehave 9
Oldehave 10
Oldehave 11

Indgangen

Oldehave 7

Tøserne hørte en due kurre, men hvorfra dog? Efter en lille rundtur fandt vi duen med strikketøjet i hånden.

Oldehave 6
Oldehave 8

Og det kan man da ikke lade gå upåagtet hen. Mit eget nye sokkeprojekt blev straks hevet op af tasken.

Oldehave 12

Kommentarer

Hej Irene

Hvilken dejlig have. Det er balsam for sjælen.

MVH

Vibeke

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.