Blebukser og blesyning

Ja alle de blebukser hjælper jo intet, hvis ikke jeg snart kommer i gang med blesyningen. Så her er min første minible undervejs. Jeg er spændt på at se, hvor lille den bliver. Men en er jo ikke nok - så nu ved jeg da, hvad hele julimåned kommer til at gå med...

Som I kan se i baggrunden, mangler det sidste par blebukser nu snart kun et ben - de bliver så søde. Jeg var lidt i tvivl undervejs, men ikke længere.

Blesyning

Kommentarer

Følger spændt med i dit uldblebukser og stofbleer-projekt :) Hvilke materialer bruger du til bleerne?

Profile picture for user KnittingDane
Permalink

Som svar til af sofie (ikke efterprøvet)

Jeg bruger strækvelour (tror jeg nok det hedder) yderst, sat fast på et lag af hampfleece. Og inderst bruger jeg isoli. Og så syr jeg en lomme i til at fylde bleen med sugemateriale, som fx hamp eller frotteindlæg. Materialerne er valgt ud fra sidste gang, hvor jeg ikke havde tørretumbler. Her var det det som kunne tørre hurtigst på tørresnoren uden at være PUL og polyesterfleece.

Jeg kigger af og til forbi din hjemmeside, er selv glad strikker og kaster mig også gerne ud i andre former for kreative sysler. Jeg synes det lyder SÅ hyggeligt, at du strikker blebukser og syr bleer. Med et yngste barn, som bliver 18 i sommer, er det ligesom ikke lige på det område, at mine kræfter bliver lagt. Ikke desto mindre følger jeg dine sysler med fornøjelse  :)

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Søger du en specifik strikketeknik, så prøv søgefunktionen.